Teams Taekwondo Eindhoven

De wedstrijdteams zijn de paradepaardjes van Taekwondo Eindhoven.
 
Het wedstrijd sparringsteam onder leiding van hoofdtrainer Mimoun El Boujjoufi levert al jarenlang topprestaties en heeft een enorm goede reputatie opgebouwd, in binnen-/en buitenland. Vele prijzen zijn er binnengehaald, waaronder vele sportiviteitsprijzen, hetgeen bewijst dat Taekwondo Eindhoven een sportieve club is in vele opzichten.

Het wedstrijdteam stijl is een stuk jonger in vergelijking met het wedstrijdteam sparring, maar heeft in binnen- en buitenland al verschillende prijzen weten te halen onder leiding van hoofdtrainer Ronald Tielen. 

Sparringsteam

Het meest succesvolle aspect van Taekwondo Eindhoven is ongetwijfeld het wedstrijdteam sparring.
Het wedstrijdteam sparring, onder leiding van Mimoun El Boujjoufi, bestaat uit een 25-koppig team dat op alle toernooien waaraan ze meedoen handen vol prijzen binnenhalen.

Om in het wedstrijdteam sparring te komen, moet je persoonlijk worden uitgenodigd door Mimoun. Aan het wedstrijdteam sparring deelnemen betekent dat je (minstens) drie keer in de week traint en in het weekend naar wedstrijden gaat in binnen- en buitenland.

Je kunt contact opnemen met het sparringsteam door te e-mailen naar

Stijlteam

Het wedstrijdteam stijl is in vergelijking met het sparringsteam een stuk jonger en kleiner, maar timmert hard aan de weg om Taekwondo Eindhoven ook op stijlgebied op de kaart te zetten. Het wedstrijdteam stijl staat onder leiding van hoofdtrainer Ronald Tielen. Het team bestaat uit ongeveer tien gedreven leden van Taekwondo Eindhoven met een voorkeur en talent voor het stijlonderdeel van Taekwondo. 

Om deel te nemen aan het wedstrijdteam stijl moet je worden uitgenodigd door Ronald. Deelname aan het wedstrijdteam stijl betekent dat je minimaal twee keer per week anderhalf uur extra traint en geregeld deelneemt aan wedstrijden in het binnen- en buitenland. 

Je kunt contact opnemen met het wedstrijdteam stijl door een e-mail te sturen naar of Ronald te benaderen bij één van de trainingen.