taekwondo eindhoven

Taekwondo in Eindhoven doe je natuurlijk bij Taekwondo Eindhoven!

Taekwondo is een leuke sport, voor jong en oud, voor jongens en meisjes, voor mannen en vrouwen.
Wat is Taekwondo? Kijk op taekwondo

Taekwondo Eindhoven is de grootste niet-commerciële taekwondoclub van Nederland, met zo'n 165 leden.
We hebben een flink aantal rijksgediplomeerde trainers, twee wedstrijdteams (sparring & stijl), twee trainingslocaties, een degelijk bestuur, veel vrijwilligers en een geweldig goede sfeer!

Wil je meteen inschrijven? Klik dan op het Inschrijfformulier
Wil je een pak, beschermers of andere kleding bestellen?
Klik dan op het Bestelformulier
Voor meer informatie, kijk op de Contactpagina

nieuws

ALV online 17 december, 20:00 uur
23-11-2020
Beste leden van Taekwondo Eindhoven,

We nodigen je uit voor de Algemene Ledenvergadering 2020 van Taekwondo Eindhoven

In verband met het coronavirus en de richtlijnen vanuit het RIVM zal deze vergadering online via Microsoft Teams gehouden worden op donderdag 17 december 2020 van 20.00-22.00 uur.

Check je e-mail voor veel meer informatie!

Het bestuur van Taekwondo Eindhoven.
Herfstvakantie
15-10-2020
De herfstvakantie voor alle recreanten is van zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober.

Na de vakantie kunnen de leden onder de 18 jaar weer deelnemen aan de trainingen zoals in de e-mail van het bestuur (en in voorgaande nieuwsbericht) is uitgelegd.
Corona update
15-10-2020
Beste leden en ouders/verzorgers, 

Vanaf woensdagavond 22:00 uur zijn er nieuwe maatregelen van kracht geworden met betrekking tot sporten en het coronavirus. 
Voor een volledig overzicht van de maatregelen, zie: Rijksoverheid-gedeeltelijke-lockdown
In deze mail willen wij als het bestuur van Taekwondo Eindhoven kort toelichten wat dit betekent voor het sporten bij onze club. 

Sporten voor recreanten onder de 18 jaar
Voor iedereen onder de 18 jaar verandert er niets door de maatregelen. Wel blijft van kracht dat personen tussen de 13 en 17 jaar op 1,5 meter van volwassenen dienen te blijven. Ook zijn leden met klachten die passen bij corona niet welkom bij onze trainingen. Zie Rijksoverheid-gezondheid voor een overzicht van de klachten waarmee je niet naar de training mag komen.

Sporten voor recreanten van 18 jaar en ouder
Voor iedereen van 18 jaar en ouder is het helaas niet toegestaan om in groepen van groter dan vier personen te sporten. Als bestuur zijn we aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om onze leden van 18 jaar en ouder aan een training deel te kunnen laten nemen. De recreantentrainingen op dinsdagavond in het Karregat vervallen sowieso voor zo lang de huidige maatregelen gelden. Voor de trainingen van maandag- en donderdagavond in de Vlokhovenseweg alsook de zaterdagochtend in het Karregat wordt gekeken in welke vorm deze door kunnen gaan. Hierover worden de betrokken leden in de loop van de herfstvakantie geïnformeerd. 

Sporten voor leden van de wedstrijdteams
De wedstrijdteams worden door de beide hoofdtrainers, Mimoun en Ronald, op de hoogte gebracht van de mogelijkheden voor hun wedstrijdtrainingen. Ook voor volwassen leden (18 jaar en ouder) van één van beide wedstrijdteams geldt in ieder geval ook dat zij op dit moment niet kunnen deelnemen aan de recreantentrainingen. Ook hiervoor volgt in de loop van de herfstvakantie uitsluitsel. 

Clubexamens en herexamens
De technische commissie van Taekwondo Eindhoven wil graag clubexamens organiseren begin 2021. Vanwege de snelle veranderingen rondom het coronavirus zijn wij aan het kijken wat er mogelijk is. Het streven is nu dat we in januari 2021 clubexamens organiseren voor de leden onder de 18 jaar. De exacte datum en hoe dit precies vorm krijgt volgt later. Voor de volwassenen (18 jaar en ouder) zal er in ieder geval geen regulier clubexamen komen. 

De leden die een herexamen moeten afleggen worden ook later geïnformeerd, maar hierbij wordt gekeken naar mogelijkheden voor maatwerk. Voor eventuele vragen hierover kan contact worden opgenomen met Ian. 


Mochten er naar aanleiding van deze mail vragen zijn, dan kunnen die gesteld worden via de mail. 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Taekwondo Eindhoven

lestijden

Je kunt als je wilt wel 4x in de week trainen!

Maar 2x mag ook hoor, jij bepaalt.
We trainen van maandag t/m zaterdag.

Klik hier voor de actuele lestijden en locaties

proefles

Wanneer kom je langs voor een proefles?

Je kunt wanneer je wilt meteen meedoen! Een T-shirt en een (lange) sportbroek zijn voldoende voor een les van jouw leeftijdsgroep (zie lestijden).

Natuurlijk kun je ook eerst alleen komen kijken.

Voor meer informatie kun je emailen of bellen: 06 24 1982 24
 

bestel-formulier

Koop je volledige taekwondo-uitrusting goedkoop via ons!

Voor € 149,- heb je een goed pak met alle beschermers die je nodig hebt voor het sparren.

Klik hier voor het online bestelformulier